Crosst.hr

HSP podružnica Bjelovar -osnovan ogranak HSP Prespa

2016 03 hsp1 1

Gradska organizacija HSP Bjelovar dana 15.03.2016. godine, osnovala je ogranak HSP u Prespi.

Uz nazočnost predsjednika gradske podružnice HSP Bjelovar Josipa Rihtarića i desetak članova iz Prespe za predsjednika ogranka izabran je Ivica Gašparuš.

Predsjednik gradske podružnice HSP Bjelovar Josip Rihtarić u kratkom je osvrtu prezentirao dosadašnji rad GO HSP Bjelovar. Naglasio je da je glavna zadaća Gradske organizacije HSP-a raditi na prepoznatljivosti svojih projekata koji će služiti na dobrobit svih građana našeg grada. Aktivno djelujemo preko naših vijećnika i nudimo rješenja na dobrobit svih žitelja mjesnih odbora gdje HSP ima vijećnike. Ovo je nastavak provođenja projekta kojim HSP u gradu Bjelovaru nastavlja postupak osnivanja ogranke u svim mjesnim odborima i time jača gradsku organizaciju . Do sad su osnovani ogranci HSP Gornje Plavnice i Zvjerci,a danas HSP ogranak Prespa. U HSP je na nivou Bjelovara od početka godine pristupilo dvadeset novih članova.

Predsjednik ogranka Prespa Ivica Gašparuš , istaknuo je kako je najvažniji cilj stranke oživjeti aktivnosti u naselju Prespi, te se u suradnji s članovima aktivno uključiti u rješavanje problema s kojima se suočavaju mještani tog naselja. Od danas je mjesto Prespa bogatije za još jednu političku stranku (HSP) ,koja je godinama imala dosta članova i simpatizera u mjesto,a prije desetak godina i dva vijećnika HSP u mjesnom odboru. Nadam se da će HSP ponovo zauzeti ono mjesto koje mu pripada u Prespi i da će se ponovo čuti pravaški glas.

Ovim putem pozivamo sve žitelje mjesnog odbora Prespa da se priključe radu ogranka.

Hrvatska stranka prava
Podružnica Bjelovar
Josip Rihtarić,predsjednik

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.