Crosst.hr

HSP OKUPLJA NACIONALNU DESNICU!

srb senj

U subotu 27. lipnja 2015. godine u Senju su se u organizaciji Hrvatske stranke prava (HSP) i predsjednika Daniela Srba okupili predstavnici političkih stranaka nacionalne desnice.

Razgovorima su se odazvali Mato Knezović, predsjednik Obiteljske stranke, Marko Lukić, predsjednik Zavjeta za Hrvatsku, Ladislav Turudić, glavni tajnik Akcije za bolju Hrvatsku i Branko Borković.

Na zajedničkom sastanku razgovaralo se o trenutnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj i budućem zajedničkom djelovanju u svjetlu nadolazećih parlamentarnih izbora.

Opći zaključak sastanka je da je i politička i gospodarska situacija u Republici Hrvatskoj nepodnošljiva i neizdrživa i da je došlo vrijeme da nova politička snaga dođe na scenu i razbije hrvatski politički bipolarizam.
srb-senj-2.jpg” style=”border: 0; float: left; margin: 10px 10px 10px 0;” alt=”Bjelovar info medij” width=”350″ height=”223″
Na kraju sastanka data je izjava za medije iz koje naglašavamo.

Krucijalni državni problemi se moraju rješavati hitno, mora se zaustaviti egzodus mladih, mora se vratiti život u opustošene hrvatske krajeve.Pravosudni aparat mora profunkcionirati i pokidati veze između tajkuna, državnih institucija i medija koji štite njihove interese, Obavještajni sustav se mora staviti u funkciju državnih interesa, a ne pojedinaca ili političkih stranaka. Vanjska politika mora voditi računa o nacionalnim interesima i spriječiti dolazak provokatora s istoka koji promoviraju Memorandum 2 SANU, te zastupati interese RH, a ne raditi samopromociju.

Hrvatska stranka prava

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.