24. travnja 2018

HSP Končanica uputila zahtjev Općinskom vijeću – spomenik braniteljima, klizište, dječje igralište, smanjenje brzine

Hrvatska stranka prava ( HSP ) podružnica Končanica nastavlja sa provođenjem svoga plana i programa u Općini. Milouš Koči,vijećnika HSP-a u Općinskom vijeću Končanica dana 30.08.2017. godine uputio je zahtjev Općinskom vijeću u kojem zahtjeva rješavanje nagomilanih problema u Općini.

Smanjenje brzine vožnje u Končanici. Razloga je više da se smanji brzina vožnje, jedan od njih je nedavna prometna nezgoda u kojoj je stradala naša sumještanka, drugi je problem neizgrađene pješačke staze i treći problem loše led rasvjete. HSP predlaže da se brzina sa 80 km/h smanji na 60 km/h.

Uređenje dječjeg igrališta u Daruvarskom Brestovcu. Stav HSP je da Općina uredi devastirano i zapušteno dječje igralište u Daruvarskom Brestovcu, jer i djeca u tom dijelu Općine zaslužuje dostojne uvijete za igru i odrastanje. Godinama to mjesto i djeca vape da se to igralište uredi, pa HSP zahtjeva da se to i učini.

Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima. HSP  daje prijedlog da se spomen obilježje izgradi na lokaciji ispred stomatološke ambulante u Končanici i da se vizualno osmisli i uredi okoliš spomen obilježja. Naši branitelji su zaslužili da imaju svoje spomen obilježje.

Sanacija klizišta u Daruvarskom Brestovcu. Na poljskom putu zvanom „Dravojev sokak“ u mjestu Daruvarski Brestovac pojavila su se klizišta uzrokovana sječom stabala koja su sprječavala odrone zemlje. Nažalost s vremenom korijenje je istrunulo i nastala su klizišta. HSP zahtjeva da se ta lokacija sanira, te da bude prohodna.

 

Hrvatska stranka prava

Podružnica Končanica

Milouš Koči, predsjednik

Povezani članci

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *