Crosst.hr

HSP Daruvar na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno

hsp daruvar 1

Hrvatska stranka prava (HSP) Bjelovarsko-bilogorske županije održala je dana 26.1.2013.godine Izborni zbor HSP-a za grad Daruvar te tako obnovila rad Podružnice.

Pod predsjedanjem povjerenika HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Zvonka Mlakića pristupilo se izboru Izvršnog i Nadzornog odbora podružnice. Jednoglasnom odlukom Milan Šnjarić izabran je za predsjednika podružnice HSP Daruvar. Dopredsjednici su Pero Bošnjak i Vlado Mulac, tajnik je Alfonz Tutić, a rizničar Ivan Živančev-Tutić. Ostali članovi Izvršnog odbora su Cvitko Lučić, Esma Gvožđar, Tomislav Najdert i Goran Mihatovića, a u Nadzorni odbor izabrani su Denis Najdert za predsjednika te Nikov Nučo i Tomislav Šafar za članove.

Članovi podružnice HSP-a Daruvar nakon provedene rasprave donijeli su sljedeće zaključke:

Milan Šnjarić
predsjednik Hrvatske stranke prava
Podružnica Daruvar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.