Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

HSLS traži smjenu direktora DP Elektre Bjelovar

hsls plakati 1

HSLS je poslao zahtjev za postavljanje plakata na rasvjetne stupove, koje će naravno nakon izbora skinuti, ali iz bjelovarske Elektre stiglo je upozorenje da moraju sa stupova javne rasvjete skinuti svoje promidžbene plakate ili će u protivnom to učiniti sama Elektra i poslati im račun na iznos do 100 tisuća kuna.

– Tražimo smjenu HDZ-ovog direktora bjelovarske Elektre Mire Totgergelija, jer se on svrstao na stranu svoje stranke, a obnašajući dužnost direktora državne tvrtke – kazao je novinarima prvi bjelovarski HSLS-ovac Dario Hrebak, pokazujući HDZ-ov plakat na istim tim rasvjetnim tijelima u Bjelovaru.

Pokazujući HDZ-ove plakate, Dario Hrebak je kazao: – Zašto se moraju skidati samo plakati HSLS-a, a ne od HDZ-a koje vidite na ovim stupovima.

HSLS je zatražio suglasnost Grada Bjelovara da postavi plakate na stupovima javne rasvjete i to je dobio još prije mjesec dana, istaknuo je Hrebak i dodao: – To znači da bi mi morali sada tražiti od Grada popis gradskih i posebno Elektrinih bandera pa da znamo gdje smijemo lijepiti svoje plakate.

– Ovaj odgovor iz Elektre je nepravedan i da je cijena kazne ne znamo kolika, naše plakate nećemo micati, kazali su HSLS-ovci.

Predsjednik HSLS-a BBŽ Alen Baščevan, ponašanje bjelovarskog direktora Elektre pripisuje uobičajenom stranačkom kadroviranju u nas, naglasivši: – Kad netko očito dobije svoju funkciju preko jedne stranke, onda mora u predizbornoj kampanji za tu stranku odraditi neke stvari. Pitam se kao građanin, da mi je mačka završila na banderi u subotu, da li bi je skinuli u nedjelju ili ponedjeljak, kao što su unatoč od uprave HEP-a propisanoj racionalizaciji, spremni bili izaći za vikend skidati naše plakate. To je taj oblik selektivnih odluka, koje nisu dobre i nadam se da će one 4. prosinca prestati.

Pročitajte još