03. ožujka 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

HSLS darivao deseteročlanu obitelj Radanac u Malim Sredicama

S obzirom da je HSLS tijekom cijele godine pomagao brojnim obiteljima slabijeg imovinskog stanja na području Bjelovarsko-bilogorske županije, završetak ove godine odlučili smo obilježiti „Božićnom pričom“, odnosno darivanjem obitelji kojima je pomoć najpotrebnija kako bi im omogućili da na što ugodniji i dostojansveniji način proslave božićne blagdane.

Stoga smo „Božićnu priču HSLS-a“ započeli darivanjem deseteročlane obitelji Radanac u Malim Sredicama. Obitelji sa osmero djece pomoć u bilo kojem obliku dobro je došla, a HSLS-ova je ovoga puta bila u obliku paketa odjeće, hrane, slatkiša i ostalih kućanskih potrepština. Obitelj Radanac ugodno nas je ugostila i pružila nam ono najljepše, nasmijana lica djece i pozitivnu atmosferu odnosno poticaj da u istom smjeru nastavimo sa humanitarnim radom i pomognemo još mnogim obiteljima.

„Božićnu priču“ završavamo u subotu 22. prosinca 2012., kada će vodstvo HSLS-a, Alen Baščevan i Dario Hrebak darivati 10-tak socijalno ugroženih obitelji sa područja grada Bjelovara. U ovo blagdansko doba želimo vratiti osmjeh na lice našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija te s njima podijeliti radost Božića!

Povezani članci

newsend_hgk