Crosst.hr

HNS, SDP i HSU potpisali koalicijski sporazum u Čazmi

koalicija hns sdp hsu cazma

Koalicijski sporazum između HNS-a, SDP-a i HSU-a potpisan je u Čazmi. Zajedno smo jači, poruka je ovih koalicijskih partnera. Koliko su jaki potvrđuje i njihov kandidat za gradonačelnika grada Čazme, gospodin Stjepan Gomerčić iz SDP-a.

Pobjeda je sigurna uz našeg budućeg gradonačelnika, poručuju koalicijski partneri. A poruku je poslao i Stjepan Gomerčić, kandidat za gradonačelnika, istaknuvši: – Gradu Čazmi je potrebna stručna i sposobna vlast koja će izvući gospodarstvo iz krize i osigurati cijeloživotno obrazovanje te poticati kulturu znanja. Jednom riječju, biti prihvatljiva s aspekta interesa gospodarstava i aspekta interesa pojedinca, istaknuo je Stjepan Gomerčić, kandidat za gradonačelnika Čazme.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.