Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

HDZ BBŽ – proslavili rezultate izbora u stranačkim prostorijama

hdz izbori 1

HDZ Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije ima razlog za zadovoljstvo na izborima za članove Europskog parlamenta. Pobjeda je bila sigurna, rekli su predstavnici HDZ-a na sinoćnjoj proslavi u prostorijama stranke.

Višnja Biljan, zamjenica predsjednika gradskog odbora HDZ-a Bjelovar, posebno sretna i zadovoljna rekla je da su građani prepoznali važnost izbora i članova koji će ih zastupati.

– U gradu Bjelovaru odaziv građana je puno veći za razliku od prošle 2013. godine. Sretni smo jer se vidi rast HDZ-a. Zahvaljujemo građanima na izlasku na izbore i s ovim rezultatima HDZ je zadovoljan. To samo pokazuje da HDZ ima mladost i iskustvo, rekla je Višnja Biljan.

Silvestar Štefović, tajnik županijskog odbora HDZ-a BBŽ nije krio zadovoljstvo s rezultatima objavljenim noćas u 23 sata.

– U gradu Bjelovaru i u drugim općinama polučili smo jako dobre rezultate i HDZ vodi. Očekivali smo ove rezultate i pobjedu HDZ-a. S obzirom da je rad naše Vlade poznat svima to se i odrazilo na ove izbore. Odlična konsolidiranost i spremnost HDZ-a unutar stranačkih izbora na području naše županije polučila je ovakve rezultate, naglasio je Silvestar Štefović.

Pročitajte još