Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

HDZ BBŽ o predizbornoj promidžbi aktualnog predsjednika

2014 10 31 101

Iz Grubišnog Polja, odakle je i krenula operacija OTKOS 10, Hrvatska demokratska zajednica zalaže se za dostojno vrednovanje Domovinskog rata i navedene operacije.

Članovi i dužnosnici stranke, te braniteljske udruge našeg područja više puta su tražile ustanovljenje spomen-medalje OTKOS 10 od državnih institucija odnosno predsjednika države, i to u više navrata od predsjednika Mesića, a i od predsjednika Josipovića 9. srpnja 2012. godine.
– Sve naše inicijative redovito su završavale u uredu predsjednika bez ikakvih rezultata, kažu u HDZ-u Bjelovarsko-bilogorske županije.
Zato HDZ pozdravlja svaku inicijativu kojom se nastoji ishoditi priznavanje ove oslobodilačke operacije i ustanovljavanje medalje „OTKOS 10“ čime bi se ovu prvu vojno-redarstvenu operaciju izjednačilo sa operacijama BLJESAK i OLUJA.
– Međutim ne možemo se oteti dojmu da se ova posljednja inicijativa, koja se događa dva mjeseca prije predsjedničkih izbora, provodi u svrhu predizborne promidžbe aktualnog predsjednika, poruka je čelnih ljudi ŽO HDZ BBŽ.

Pročitajte još