Crosst.hr

HDZ-a položio vijence i zapalio svijeće povodom obljetnice rođenja dr. Franje Tuđmana

2015 Tudman godisnjica 11

Nitko ne može izjednačavati Franju Tuđmana i Tita

Kako bi obilježili 93. godišnjicu rođenja dr. Franje Tuđmana, prvog hrvatskog predsjednika u parku ispred biste na Poljani dr. Franje Tuđmana u četvrtak 14. svibnja okupili su se članovi GO HDZ-a Bjelovar.
Ante Brkljačić, predsjednik ogranka obratio se okupljenima rekavši kako su svjesni pokušaja iskrivljavanja istine o oslobođenju Hrvatske i istine o Domovinskome ratu.
– Kroz sve to iskrivljava se uloga dr. Franje Tuđmana. Sasvim sigurno je da dr. Tuđman ima posebno mjesto u hrvatskoj povijesti jer je bio na čelu hrvatskog naroda u najtežim vremenima osamostaljenja, obrane i oslobađanja Hrvatske. Moramo istaknuti njegovo donošenje niza mudrih i hrabrih odluka u interesu RH. U tim teškim povijesnim trenutcima moramo istaknuti njegovo vizionarstvo – rekao je Ante Brkljačić prije polaganja vijenaca i paljenja svijeća okupljenim članovima HDZ-a i drugim građanima.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.