Crosst.hr

Gornje Plavnice je najaktivniji ogranak HSP u gradu Bjelovaru

2016 10 hspgplavnice 1

Gradske vlasti su dosta obećale Gornjim Plavnicama ( mjesni dom,dječje igralište ,asfaltirane ceste,biciklističku stazu ,uređene grabe i bankine ) ,do sad je od toga jako malo napravljeno

Od samog osnutka Hrvatske stranke prava ( HSP ) u Gornjim Plavnicama glavni cilj je poboljšanje uvjeta života u mjesnom odbor. Stranka je u kratkom roku nizom aktivnosti to dokazala i na izborima za mjesni odbor Gornje Plavnice mještani su nagradili trudi te je HSP dobio člana mjesnog odbora. Dužnost vijećnika obnaša Josip Rihtarić koji je i jedan od najaktivnijih vijećnika u Mjesnom odboru Gornje Plavnice.
Njegovim zalaganjem i upornošću ponovo je priključena električna energija u prostorijama mjesnog odbora Gornje Plavnice. Prije nekoliko dana skupa sa članicama i članovima HSP sudjelovao je u uređenju zelenog otoka u Gornjim Plavnicama.

Predsjednik ogranka HSP Gornje Plavnice Josip Butorac posebno je ponosan na članove mladeži koji su u mjesnom odboru sami uredili i obojali raspelo ,te pomogli u čišćenju i uređenju autobusnog stajališta. U mjestu je organizirano nekoliko pravaških druženja na kojima su prisustvovali članovi HSP iz cijele županije. Stranka je u zadnjih tri mjeseca osnažena sa šest novih članova ,a moramo istaknuti da su većina članova žene.

Gradske vlasti su dosta obećale Gornjim Plavnicama ( mjesni dom,dječje igralište ,asfaltirane ceste,biciklističku stazu ,uređene grabe i bankine ) ,do sad je od toga jako malo napravljeno. HSP će pratiti aktivnosti gradske uprave i podsjećati mještane o obećanjima.

Ovim putem koristimo priliku pozvati sve zainteresirane mještane Gornjih Plavnica da se priključe radu Stranke i postanu članom HSP.

Hrvatska stranka prava
Podružnica Bjelovar
Josip Rihtarić,predsjednik

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.