Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

GO SDP-a Bjelovar uključila se u prikupljanje pomoći poplavama ugroženom stanovništvu

Veliki broj građana Lijepe naše se uključio u prikupljanje pomoći poplavama ugroženom stanovništvu Slavonije, kako odjeće i namirnica, tako i one financijske.

Gradska organizacija SDP-a Bjelovar se također priključila prikupljanju pomoći za nesretne građane te ćemo u tu svrhu u narednim danima imati dežurstva u stranačkim prostorijama od ponedjeljka 19.05. do srijede 21.05. od 17h do 20h (Ivana Gundulića 1/3, 043/242-214).

Unesrećenim ljudima koji su napustili svoje kuće potrebno je doslovno sve, na prvom mjestu stvari za bebe, kašice za bebe, pelene, vlažne maramice, mlijeko za dohranu, kozmetika za bebe i djecu. Od odjeće, obuće, deka, plahti, higijenskih potrepština (sapuni, šamponi, paste za zube, paketi prve pomoći) do hrane (flaširana voda, konzervirana hrana, dječja hrana i slično). Sva prikupljena pomoć će u suradnji s Crvenim križom Bjelovar biti upućena najpotrebnijima!

Otvoren je i telefon Crvenog križa za pomoć poplavljenoj Slavoniji, a broj je 060 9011 (6,25 kn, PDV uključen). Ukoliko se odlučite za prikupljanje financijske pomoći, Crveni križ za tu svrhu ima otvoren račun, a podaci za uplatu su: broj računa IBAN: HR6923400091511555516; poziv na broj 08 ili možete osobno dostaviti financijsku pomoć u prostorije stranke te ćemo zajedno sa svim donacijama uplatiti na otvoren račun u tu svrhu.

Svima koji se priključe akciji pomoći zahvaljujemo od srca u ime Gradske organizacije SDP-a Bjelovar!

Pročitajte još