Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Forum žena SDP-a obilježio Dan žena

2015 SDP dan zena darivanje 5

Socijaldemokratski Forum žena Gradske organizacije SDP-a Bjelovar ovog je vikenda obilježio Dan žena posjetima Udruzi za zaštitu žena i djece žrtava obiteljskog nasilja “Iris”, Domu za psihički bolesne odrasle osobe, te Domu za starije i nemoćne osobe Bjelovar.

Akcija je započela u subotu 7. ožujka posjetom Udruzi „Iris“ i Domu za psihički bolesne odrasle osobe, prilikom kojeg su predstavnice Foruma žena u pratnji predstavnika Foruma mladih GO SDP-a Bjelovar štićenicima donirali odjeću, posteljinu i higijenske potrepštine.
Akcija je nastavljena u nedjelju 8. ožujka, na međunarodni Dan žena, kada su predsjednica Foruma žena Tatjana Grđan u pratnji saborske zastupnice i predsjednice GO SDP-a Bjelovar Vanje Posavac, te predstavnika Foruma mladih i Foruma seniora posjetili Dom za starije i nemoćne osobe u Bjelovaru. Posjet Domu bio je organiziran s namjerom darivanja korisnika, ali ove godine je napravljen odmak od tradicionalnog darivanja cvijećem, te su na zadovoljstvo okupljenih podijeljene jabuke i naranče. Također je donirano i par paketa higijenskih potrepština.
Nakon darivanja upriličen je i kratki program u izvedbi korisnika.

Pročitajte još