Crosst.hr

Filip Kovač novi predsjednik bjelovarskog Foruma mladih SDP

2016 04 SDPMLADI 3

Održana izborna Konvencija FM SDP Bjelovar

U petak, 08. travnja 2016. Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Bjelovar održala je XIII. Izbornu Konvenciju.

Za novog predsjednika izabran je Filip Kovač, potpredsjenik/ca su Zlatka Keres i Bojan Benedičič. Članovi Predsjedništva su Igor Draušnik, Rolando Pavlinić i Stjepan Prstec. Za članove Gradskog odbora izabrani su Dinko Hajtić, Boris Hlupić, Vlatka Keres, Marija Kukučka, Ela Naranđa, Kristian Pintar, Domagoj Spačil, Mara Stokić – Brlečić i Tihana Vincek Smešnjak.

Konvenciju su svojim dolaskom uveličali brojni dragi gosti i prijatelji iz županijskih i gradskih organizacija Foruma mladih kao i predsjednik Foruma mladih SDPH Nenad Livun. Svojim dolaskom Konvenciju su uveličali i saborski zastupnik i predsjednik SDP BBŽ Vedran Babić, predsjednica GO SDP Bjelovar Vanja Posavac, predsjednica Foruma žena SDP Bjelovar Tatjana Grđan i predsjednik Foruma seniora SDP Bjelovar Zvonimir Matučec.

Novoizabrani predsjednik Filip Kovač zahvalio se svim delegatima na ukazanom povjerenju te je rekao da će GO FM SDP u narednom razdoblju fokusirati se na politički aktivizam kojim će ukazivati na društvene nepravde i štetne javne politike. Radit će se i na jačanju vidljivosti Foruma mladih i edukacijama članstva u suradnji sa županijskom organizacijom FM SDP.

Forum mladih SDP-a Bjelovar, kao najjači politički pomladak u Gradu Bjelovaru aktivno će doprinositi sveukupnoj promociji socijaldemokratskih vrijednosti kroz svoje djelovanje i u mandatu 2016.-2018. godine.

Tajnik GO FM SDP Bjelovar
Igor Draušnik

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.