Crosst.hr

Dražen Keleminec – Ujedinjenje pravaša nije pravaški kišobran, već kišobran HDZ-a!

drazen keleminec

A-HSP je ovu subotu održao tribinu u Bjelovaru. Dražen Keleminec zajedno sa najužim vodstvom obišao je simpatizere grada Bjelovara. Na samoj tribini bilo je puno mladih ljudi, što je znak perspektivnog programa A-HSP-a, kao stranke.

Naglasak tribine bio je u raskrinkavanju medijske igre vodećih stranaka države. Novinari okrenuti HDZ-u počeli su širiti tezu o ujedinjavanju svih pravaša, prema izlaganju Dražena Keleminca. Prema njegovom mišljenju tzv. desnica baca probne balone, kako bi zapravo uništila stvarnu desnicu, kao što su nekada Folnegovićevci zatrli put Ante Starčevića. O čemu se zapravo radi, pojasnio je Dražen Keleminec.

– HDZ je svjesno stvorio svoje satelite; HSP današnju pod rukovodstvom masona Srba, HČSP-a i HSP AS. Daje im svoju infrastrukturu, pomaže kod izbora. I sada HDZ hini ujedinjenje pravaša. Njihovi mediji stvaraju lažnu priču ujedinjenja, a zapravo se radi o ‘HDZ trabantima’. A-HSP odbija ujedinjenje pod kapom HDZ-a i postaje krivac neujedinjenja. To je naravno laž da se itko ujedinjuje. Mi jesmo za ujedinjenje, ali samo pravaša bez HDZ-a. Inače to nije pravaški kišobran, već kišobran HDZ-a.”- rekao je Keleminec u svome obraćanju javnosti.

Također je naglasio da je A-HSP upozorio na ogroman broj općina, gradova i županija, koje plaća narod. Takav glomazan aparat, kao i saborske mirovine su teret gladnom narodu. Ovakvu političku konstrukciju vodeće stranke su napravile u svrhu stvaranja odane mase birača. Državni službenici moraju za njih glasati, da bi zadržali posao.

Prijedlog pravaša je kontrola dolazaka na posao saborskih zastupnika, jer je često sabornica prazna, a služi isključivo za lažnu svađu. Uvođenjem discipline, zastupnici bi počeli dolaziti na posao. Zapravo svi ti vijećnici, općinski čelnici i sabornici su vojska HDZ-a i SDP-a, mašinerija za izbore. I zato nitko ne može doći do izražaja na izborima, rekli su pravaši.

SDP i HDZ pravaši su označili kao istu bolest. Podržavaju obećanja Kolinde Grabar Kitarović kao nove predsjednice, ali ako ne uspije njena inicijativa, poglavito o zapošljavanju, A-HSP će isto postaviti šator, ali pred njenim uredom. Obećanje nove predsjednice da će Hrvatska biti nova Švicarska, dobro je nasmijalo pravaše. Iako retorikom nova predsjednica puno je draža pravašima od Ive Josipovića, pravaši od nje traže konkretna djela. Narod je očajan i više nije vrijeme za čekanje. Poljoprivredu su uništile obje vodeće stranke pa sada po pravašima uvozimo trećerazredno meso i hranu. Sve u interesu bankarskih lobija.

– A-HSP smatra sebe jedinom pravaškom opcijom. Uvijek su samostalno izlazili na izbore i tako pokazali da nisu trabanti HDZ-a ili SDP-a. Sebe doživljavaju neželjenim za vlast, baš kao što je neželjena obitelj Paradžik. Samoubojstvo Mislava Paradžika za njih je indikativno. Nesretnom mladiću niti jedan odvjetnik, a s tim u svezi poglavito oni tzv. desničarski, nisu htjeli osigurati stažiranje godinu dana do njegove 37. godine. Jadan i bez ikakve perspektive, bez ikakve mogućnosti da osnuje obitelj, počinio je samoubojstvo, kao i mnogi Hrvati. Genocid nad Hrvatima čine danas puno perfidnije. Gotovo jednak broj stanovnika Splita, broj je iseljenih mladih Hrvata. Porast samoubojstava je znakovit. Ovaj genocid jači je i žešći nego 17000 pobijenih od srpske ruke u ratu.
drazen_keleminec.jpg” style=”border: 0; float: left; margin: 10px 10px 10px 0;” alt=”Bjelovar info medij”/>
Zato je A-HSP krenuo u stvaranje stranačke vojske, koja se neće naoružavati, već svojim djelovanjem spriječiti letargiju i osnažiti bilo hrvatskog naroda. Osnivanjem ‘Hrvatskih domoljubnih snaga’, A-HSP-a kreće u političku obranu Hrvatske, suprotstavljajući se vojsci HDZ-ovih i SDP-ovih poslušnika.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.