Crosst.hr

Daruvar – Osnovan ogranak Pametno

Ogranak Daruvar

Pametno i u Daruvaru

Daruvar, 26. siječnja 2017. – Na jučer održanoj Osnivačkoj skupštini, 25. siječnja 2017. osnovan je ogranak stranke Pametno u Daruvaru. Kako je i najavljeno, Pametno nastavlja s gradnjom strukture stranke na području cijele Hrvatske. Cilj je, kako na razini države, tako i u Daruvaru, konstantno nuditi pametna rješenja za dobrobit cijele zajednice i svih građana Daruvara.

– Ovo je važan korak za nas, za Daruvar, Bjelovarsko – bilogorsku županiju i cijelu Slavoniju koji hitno trebaju pametne promjene. Želimo živjeti u društvu jednakih mogućnosti za sve, zaustaviti mlade u odlasku, raditi na kvaliteti života ovdje, u svakom dvorištu, ulici, cijelom gradu – naglasio je Antun Boroš, predsjednik novoosonovanog Ogranka i dodao – Na predstojećim lokalnim izborima ponudit ćemo kvalitetna rješenja za nagomilane probleme Daruvara te kvalitetne ljude koji će se znati s tim uhvatiti u koštac. Daruvar je oduvijek cijenio progresivne ideje, ali do sada građani nisu imali političku opciju koja bi ih mogla predstavljati. Sada imaju priliku podržati Pametno i sami se uključiti u podizanje kvalitete života u svom gradu.

Ostali izabrani članovi predsjedništva ogranka Daruvar su Dunja Županić, tajnica Ogranka i Nenad Šironja, član. Uz brojne članove i simpatizere s područja Daruvara, stranka Pametno nastavlja širiti svoju nacionalnu priču i dokazivati kako politika doista može biti drugačija, prvenstveno rad za opće dobro i stvaranje društva jednakih mogućnosti za sve.

Ružica Antić – Pametno

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.