Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Darivanje djece za blagdan Sv. Nikole tradicija duga deset godina

2014HSSSvNikola1

HSS nastavlja program darivanja djece s posebnim potrebama. U ulozi Svetog Nikole, sveca, zaštitnika i darivatelja u petak se našao čelni čovjek HSS-a Bjelovara Zdenko Kramarić.

U ulozi Svetog Nikole, sveca, zaštitnika i darivatelja u petak se našao čelni čovjek HSS-a Bjelovara Zdenko Kramarić. Na taj je način pomogao Udruzi žena Hrvatsko srce HSS-a podijeliti poklone djeci V. osnovne škole, koju pohađaju djeca s posebnim potrebama. – Za svaki blagdan Sv. Nikole, asocijacija žena Hrvatsko srce HSS-a daje poklone djeci V. osnovne škole.

– Ove godine smo skupili nešto voća i slatkiša. Donijeli smo pedesetak kilograma jabuka, igračke i slatkiše za 64 djece koja pohađaju ovu školu. Ovaj program provodi se desetak godina neprekidno, a članovi HSS-a prikupljaju hranu i igračke među sobom – rekao je Zdenko Kramarić koji je donacije podijelio u ulozi Sv. Nikole.

Djeca V. osnovne škole omiljenog su sveca dočekala u ukrašenoj dvorani za kinezioterapiju, a svojim gostima su otpjevali nekoliko pjesama i otplesali nekoliko koreografija. Svecu su tvrdili da su oni bili dobri, a roditelji se nisu u potpunosti s tim mogli složiti.

Pročitajte još