Crosst.hr

Damir Bajs razgovarao s Čazmancima, posjetio Gornji Miklouš i najljepše imanje obitelji Salaj

bajs cazma 2013 1

Damir Bajs, nezavisni kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije subotnji dan je proveo u druženju s građanima Čazme, na najposjećenijem mjestu – čazmanskoj tržnici.

Čazmanci poznaju Bajsa pa problem nije bio razgovarati o svim temama, a usput obaviti i tržnicu s pravim domaćim namirnicama.

Nakon tržnice Bajs je posjetio Gornji Miklouš i tamošnju crkvu, gdje je razgovarao s mještanima o stanju u gospodarstvu, poljoprivredi i sve većoj nezaposlenosti. To su glavne okosnice Bajsovog programa na kojem će prvo raditi kada postane župan. Uz gospodarstvo i poljoprivredu važan je i kontinentalni turizam. Koliko je radio na tome Bajs ne mora pričati, rezultati se vide, kao što je Božićna bajka na imanju Salajevih u Grabovnici.

– Puno nam je pomogao, od samog početka, rekli su Salajevi na današnjem druženju s Damirom Bajsom i njegovim koalicijskim partnerima.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.