Crosst.hr

Damir Bajs, neovisni kandidat za župana dobio potporu civilnih udruga

bajs civilne udruge 1

Nakon podrške triju stranaka, Damira Bajsa, neovisnog kandidata za župana u petak je podržao Stjepan Kos, predsjednik civilnih udruga.

Kos je na konferenciji za novinare održanoj u maloj dvorani Hotela Central rekao da Bjelovarski centar za razvoj civilnog društva i Savez za pravedno društvo podržava Damira Bajsa zbog pozitivnih iskustava koje su imali za vrijeme kada je on bio župan. Kos kaže da je Damir Bajs podržavao sve njihove projekte koje su provodili u svim gradovima BBŽ te da je podršku nastavio i kada je postao ministar turizma.

Damir Bajs je rekao da nastavlja sa predstavljanjem svog programa.

– Ovaj dio civilnog sektora može, mora i treba biti okosnica društva. Župan kao i županija moraju imati civilni sektor jer vjerujemo domaćim ljudima – rekao je Damir Bajs.

Na pitanje da li pregovara s još nekim strankama za pružanje potpore, Bajs je rekao da su neke pregovarače odbili, a neke prihvatili kao partnere za razgovor. Također je naglasio da ne može on sam o tome odlučivati, već zajedno s partnerima koji su mu dali podršku.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.