Crosst.hr

Damir Bajs, kandidat za župana BBŽ dao je komentar na izjavu ministra prometa o brzoj cesti

bajs komentar hajdas 1

Izjave ministra prometa i infrastrukture Siniše Hajdaš Dončića o brzoj cesti prema Bjelovaru komentirao je Damir Bajs, kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

– Prije nekoliko dana Bjelovar je posjetio premijer Milanović i rekao je da će se brza cesta graditi prvo prema Koprivnici, a onda prema Bjelovaru. Da li je odgovor premijera u suglasnosti s ministrom to je dobro pitanje. Ministar je prilikom današnje posjete Bjelovaru izjavio da nijedna trasa nema građevinsku dozvolu. Ako je to tako, onda se ne može graditi niti prema Koprivnici. Ono što je sasvim sigurno jest da su Ugovori postojali i da ova Vlada to nije raskinula, što su trebali napraviti ako nije sve po pravilima. Drugo, ministar je rekao da će cesta biti gotova 2018. ili 2019. O tome će sigurno odlučiti neka druga Vlada, rekao je Damir Bajs, kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.