Crosst.hr

Članovi ORAH-a, Gradske organizacije Bjelovar sudjelovali u Zelenoj čistki

zelena cistka ORAH 2014 1

Članovi Gradske organizacije ORAH Bjelovar odazvali su se i sa ostalim volonterima sudjelovali u Zelenoj čistki na dodijeljenoj lokaciji Slavnoska cesta prema južnoj obilaznici, na prostoru koji služi kao parkiralište za kamione u tranzitu.

Komunalno d.o.o. osigurao je prijevoz na sve lokacije, vreće i gumene rukavice, a vrijeme je bilo povoljno, bez padalina. Akcija je provedena kroz ugodno druženje!

Na toj maloj lokaciji iz visoke trave i grmlja sakupljeno je desetak vreća otpada, ukupne mase oko 50kg. Otpad je sadržavao boce, limenke, papir, ambalažu, žičanu ogradu, građevinski otpad i životinjski otpad.

Slične rezultate dali su članovi udruga branitelja iz domovinskog rata i učenici nekoliko škola na većem broju i lokacija u i oko grada.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.