Crosst.hr

Članice Foruma žena ŽO SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije glasaju PROTIV

forum zena sdp protiv

U Bjelovaru 25. studenog 2013. održana je Izvještajno-tematska konvencija Foruma žena ŽO SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije na kojoj su članice Foruma žena obilježile Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i pozvale sve građanke i građane da izađu na referendum 1. prosinca 2013. godine i izjasne se PROTIV ustavnoga definiranja braka kao zajednice muškarca i žene.

Definiranje braka kao heteroseksualne zajednice u Ustavu RH PROTIV je vrijednosti na kojima se temelji naš politički angažman i zato članice Socijaldemokratskog foruma žena ŽO SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije GLASAJU PROTIV. Ova je inicijativa usmjerena protiv temeljnih ljudskih prava, zajamčenih Ustavom RH; jednakosti, slobode i ravnopravnosti građanki i građana.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.