Crosst.hr

Čestitka povodom Majčinog dana

Liberalke BBŽ čestitaju svim majkama Majčin dan, blagdan u čast majki i majčinstva koji se obilježava svake godine druge nedjelje u mjesecu svibnju.

Također podržavamo sve žene i obitelji koje zbog zdravstvenih problema trenutno nisu u mogućnosti podjeliti sreću majčinstva.

Liberalke su suglasne sa svim ženama i obiteljima u njihovim nastojanjima da se omogući jednaka zakonska regulativa parovima kojima je potrebna medicinska pomoć oko zasnivanja obitelji kao što je praksa u većini europskih zemalja.

Svojim stavom HSLS nije u suglasju sa zakonom iz 2009. godine te od tada Liberalke traže izmjenu Zakona i omogućavanje zamrzavanje zametaka (ne samo jajnih stanica) i oplođivanje svih jajnih stanica u jednom postupku što Zakonom iz 2009. godine nije omogućeno.

Svim majkama i onima koje će postati čestitamo Majčin dan.

Srdačan pozdrav!

Predsjednica Liberalki BBŽ
Tatjana Kovač

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.