Crosst.hr

BUZ Bjelovar organizirao druženje

buz druzenje 2015 1

U petak 8. svibnja, stranka Blok Umirovljenici zajedno BUZ Bjelovar, održala je ugodno druženje umirovljenika sa predsjednikom stranke Milivojem Špikom i članovima predsjedništva Štiglić Draženom i Sinišom Glavašem te predsjednikom BUZ-a Bjelovar Marijanom Žiherom.

Nazočili su i dragi gosti župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs, dožupanica Đurđica Ištef Benšić, dožupan Neven Alić, predsjednik gradske organizacije HSS-a Zdenko Kramarić, predsjednik gradske organizacije HSLS-a Dario Hrebak, predsjednik gradske organizacije HDZ-a Ante Brkljačić, dopredsjednica tjelesnih invalida grada Bjelovara Ljubica Štefinec te svi ostali članovi i gosti koji su na bilo koji način doprinijeli da nam ovo zajedničko druženje u potpunosti uspije.

Marijan Žiher
predsjednik BO BUZ Bjelovar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.