28. veljače 2021

crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr
crosst.hr

Branko Hrg s HSS-ovcima Bjelovarsko-bilogorske županije na Pčelarskom sajmu u Gudovcu

Predsjednik HSS-a Branko Hrg u pratnji HSS-ovaca Bjelovarsko-bilogorske županije na čelu s njihovim predsjednikom Dinkom Pirakom, obišao je 10. međunarodni pčelarski sajam na sajamskom prostoru u Gudovcu.

Prije obilaska sajma Branko Hrg, predsjednik HSS-a odgovorio je na nekoliko pitanja novinara. Na pitanje hoće li Marijana Petir biti na listi za EU parlament Hrg je odgovorio: – To još nismo dogovorili, razgovori su u tijeku i do kraja mjeseca budemo odlučili, ali će sigurno biti prva od partnera osim HDZ-a.

Na pitanje da li Ruža Tomašić treba biti na bilo kojoj listi za EU parlament odgovorio je: – Zašto ne, treba biti. Ruža Tomašić je dala do znanja da je spremna na neki način se uklopiti u okvire europskih pučana. To se jedno s drugim može pokazati kao dobar zajednički cilj.

Što se tiče bjelovarske politike HSS-a, na pitanje o potresima u gradskoj organizaciji HSS-a Bjelovar Hrg je rekao da to nisu potresi već uvijek ima onih koji su pritajeni nezadovoljnici i koji pokušavaju nešto destruktivno napraviti. Izjavio je da, međutim, neće biti problema, sve će to biti u redu!

Na pitanje novinara da problemi dolaze od onih koji su napustili stranku Hrg odgovara da ne zna kako dolaze problemi od onih koji su izašli iz stranke. Ako su neki izašli iz kuće onda ne mogu raditi o glavi onima u kući. Poručio je da ljudi moraju sami odlučiti, ali da ne izlaze iz sustava već neka se bore za svoju poziciju u sustavu. O turbulencijama u HSS-u Hrg je rekao da nikada niti u jednoj stranci neće biti kraja turbulencijama jer će njih uvijek biti te da one imaju samo jači ili slabiji intenzitet. Također, naglašava da su turbulencije u strankama najintenzivnije pred izbore, ali da ne treba ništa skrivati. Štoviše, dodaje Hrg, političke stranke moraju vrlo otvoreno sve reći. Javnost mora znati što političke stranke rade. Ja od toga ne bježim. Zašto? U čemu je problem?, upitao je Hrg.

Povezani članci

newsend_hgk