Crosst.hr

BOŽO PETROV: BILO KAKAV PRITISAK NA NAS BIO BI LOŠ ZA HDZ ILI SDP

12038409 888025711285677 7124205255880701577 n

Zagreb, 4. studenoga 2015. – Medijski spinovi i pritisci na Most sve više jačaju, kalkulirajući kojoj ćemo se opciji prikloniti.

U više smo navrata naglasili, a to sam potvrdio javnobilježničkom izjavom da nema koalicije niti sa SDP-om, niti sa HDZ-om. Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (nikako koaliciji) i sa SDP-om i s HDZ-om.

Popisi reformi koji se pojavljuju u medijima kao i medijske spekulacije o navodnim ministarskim mjestima koje smo tražili apsolutno su netočne. Nas fotelje i pozicije ne zanimaju i one nisu naš motiv za bavljenje politikom. Isto tako, netočne su informacije o navodnim pristiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla, tako da znaju da bi im bilo kakav pritisak mogao biti kontraproduktivan.

Božo Petrov, MOST nezavisnih lista

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.