Crosst.hr

Božićno-novogodišnji domjenak HSLS-a u caffe baru Klub u Bjelovaru

domjenak hsls 2013 1

Dario Hrebak je na uvodnom dijelu domjenka HSLS-a zahvalio članovima na odličnoj godini.

– Polučili smo određeni uspjeh i zahvaljujem se onima koji već danima rade na ovom domjenku – rekao je Dario Hrebak, predsjednik gradske organizacije HSLS-a Bjelovar.

Alen Baščevan je okupljenim članovima rekao da su prisutni članovi iz Sirača, Daruvara, Končanice, Nove Rače, Kapele.

– Više nas je nego lani, dakle, HSLS ide u dobrom smjeru. Pozdravljam župana koji je naš prijatelj. On je bio ovdje i prošle godine – rekao je Alen Baščevan između ostalog.

Vrijedni HSLS-ovci su kao i prošle godine okupili brojne sponzore koji su omogućili darivanje dvadeset potrebitih obitelji. Đurđica Časar koja je inače i volonterka u Caritasu župe Sv. Antuna odabrala je dvadeset onih kojima pomoć najviše treba.

– Riječ je o obiteljima sa desetak djece ili samcima koji žive u velikoj neimaštini, a ima i novih koji imaju bolesnog člana obitelji zbog čega su došli u nepovoljan položaj – objasnila je izbor obitelji kojima je HSLS uručio prigodan paket hrane i slatkiša povodom nadolazećih blagdana.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.