Crosst.hr

Bjelovarsko-bilogorski HSP prisustvovao komemoraciji na Bleiburgu

bleiburg hsp 2015 1

Bleiburg – Kao i svake godine članice i članovi Hrvatske stranke prava (HSP) Bjelovarsko-bilogorske županije organizirano pohode komemoraciji žrtvama Bleiburške tragedije i križnoga puta koji je prošao hrvatski narod.

Ove godine je obilježena 70. obljetnica masakra nad hrvatskim narodom od strane tkz. antifašista pripadnika partizanskih postrojbi na Bleiburškom polju kao i nam svim križnim putevima. Na ovu obljetnicu došao je dosada najveći broj članica i članova HSP-a s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Prisustvovanjem svetoj misi, molitvom, a nakon toga paljenjem svijeća članovi HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije odali su počast svim pripadnicima hrvatskoga naroda koji su život izgubili za slobodnu Hrvatsku. Neka im je laka hrvatska zemlja!

Navik on živi, ki zgine pošteno!

Hrvatska stranka prava
Bjelovarsko-bilogorske županije
Zvonko Mlakić, predsjednik

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.