19. listopada 2021

Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Bjelovarsko-bilogorski HSP odao počast žrtvama partizanskih zločina jame Jazovka

2016 06 jazovka 1

Misu je predvodio mons. Vjekoslav Huzjak, biskup Bjelovarsko-križevačke biskupije

Članovi Hrvatske stranke prava (HSP) Bjelovarsko –bilogorske županije prisustvovali su misi zadušnici i križnom putu kraj jame Jazovka u Sošicama koju je predvodio mons. Vjekoslav Huzjak, biskup Bjelovarsko-križevačke biskupije. Izaslanstvo HSP je predvodio Zvonko Mlakić, dopredsjednik HSP i predsjednik Bjelovarsko-bilogorskog HSP-a , Nikica Augustinović, član Predsjedništva HSP i predsjednik Primorsko-goranskog HSP-a, Josip Rihtarić, član Glavnog stana HSP i izaslanik Bjelovarsko-bilogorskog HSP-a, Veseljko Krnjić, predsjednik podružnice HSP Karlovac, Neven Huseinović, predsjednik mladeži HSP Bjelovar.

Paljenjem svijeća i molitvom HSP je odao počast nevino ubijenim hrvatskim ranjenicima, vojnicima , civilima, časnim sestrama i medicinskom osoblju zvjerski ubijenih od strane tkz. osloboditelja partizana, “antifašista”.

Sa komemoracije je HSP ponovo pozvao institucije RH da osude i procesuiraju zločince koji su u ime tkz “antifašizma „ koji u Hrvatskoj nije postojao izvršili strašne zločine nad hrvatskim narodom. Zločin na Jazovki su počinili tkz “antifašisti„ čija se zločinačka ideologija veliča u Brezovici i Kumrovcu i vrijeme je da se osudi!

Svi oni koji veličaju tu ideologiju ne mogu se nazivati Hrvatima ,jer ta ideologija je pobila na tisuće Hrvata i za sobom ostavila na stotine jama punih nevinih žrtava. Te žrtve treba dostojno sahraniti, ideologiju osuditi, a zločince kazniti!

Objavljeno i na službenoj Facebook stranici portala Bjelovar-info medij.

Hrvatska stranka prava
Zvonko Mlakić,dopredsjednik

Slične objave