Crosst.hr

Bjelovarska tržnica vrvi političarima

politicari plac 1

Kada bi izbori bili svake godine uoči Uskrsnih blagdana, građani ne bi trošili kune na uskrsna jaja, kavu i kuhano vino. Došli bi na bjelovarsku tržnicu, obišli sve političke stranke, skupili bi jednu košaru jaja, popili kavu ili kuhano vino.

Tako prolaze preduskrsni dani na našoj tržnici. Vrlo burno i zanimljivo. Na jednom štandu možete popiti kavu, vino, i družiti se s novom koalicijom SDP-HSLS-HSS, već na drugom čeka vas HDZ BBŽ-a na čelu s Marijanom Conerom kandidatom za gradonačelnika grada Bjelovara i uz njega Ante Topalović (vjerojatno njegov zamjenik za gradonačelnika) koji zajedno sa svojim članovima dijele pisanice građanima. Malo dalje možete se osvježiti kod Laburista te uzeti njihov letak na kojem predstavljaju svoje kandidate za Europski parlament. A sada vi odlučite, budite pametni u ovom košmaru. Hoćete li sakupiti više pisanica ili letaka? Samo pazite što čitate, je li letak za EU izbore ili za lokalne izbore. Nastavak slijedi ovih dana…

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.