Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Autohtona Hrvatska seljačka stranka demantirala priopćenje iz listopada 2014. godine

a hss logo 2015

U desetom mjesecu 2014. godine na našu adresu stiglo je priopćenje Autohtone Hrvatske seljačke stranke koja je reagirala na informacije koje su objavljene i to da se Stanko Grčić i Miroslav Čačija, bivši HSS-ovci predstavljaju kao članovi njihove stranke.

Nakon nekoliko mjeseci, točnije 9. ožujka 2015., stiže demanti Autohtone Hrvatske seljačke stranke na objavljeno priopćenje. Što su demantirali iz te stranke prenosimo u cijelosti.

S obzirom da ste objavili priopćenje B. Borkovića o lažnom predstavljanju Stanka Grčića kao predsjednika Autohtone – Hrvatske seljačke stranke molimo vas da objavite demanti istog priopćenja i to kako slijedi:

„Na glavnoj izbornoj skupštini Autohtone Hrvatske seljačke stranke održane 5.10.2014. godine u Bjelovaru, za predsjednika stranke jednoglasno je izabran Stanko Grčić magistar politologije, nekada prvi gradonačelnik grada Čazme, bivši predsjednik Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije i bivši saborski zastupnik, s mjestom stanovanja u Čazmi.

Ministarstvo uprave je svojim rješenjem ur. broj: 515-03-02-01/2-15-10 odredilo da Autohtonu – Hrvatsku seljačku stranku zastupa i predstavlja gospodin Stanko Grčić, čime je osporilo sve navode u spomenutom priopćenju i omogućilo daljnji nesmetani rad stranke.

Spomenutim rješenjem se pobijaju navodi B. Borkovića kao neutemeljeni i lažni. Autohtona – Hrvatska seljačka stranka njegovo priopćenje smatra nekorektnim i nepoštenim s krajnjim ciljem nanošenja političke štete stranci i dužnosnicima stranke.

S obzirom na stvorene preduvjete za uspješno djelovanje, Autohtona Hrvatska seljačka stanka poziva poljoprivredne proizvođače, radnike, obrtnike, umirovljenike, mlade i sve građane lijepe naše, a prije svega nezadovoljno članstvo HSS-a, da joj se pridruže u zajedničkom političkom djelovanju, na dobrobit i sprečavanju izumiranja hrvatskog sela i stvaranju Republike Hrvatske zemljom zadovoljnih građana.”

TAJNIŠTVO A-HSS:
Glavni tajnik Alojz Horvat, vr.

Pročitajte još