Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

27.3.2011. – Darinko Kosor posjetio Sajam u Gudovcu pokraj Bjelovara

270311 hsls sajam1

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, zajedno s predstavnicima HSLS-a Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije posjetio je 14. proljetni sajam u Gudovcu, gdje je osim razgovora sa poljoprivrednicima i gospodarstvenicima, dao izjavu i novinarima.

Na pitanje o prekrajanju izbornih jedinica Kosor je rekao: – Žao mi je što to nije napravljeno prije nego što je istekao Ustavni rok, ali unatoč korekciji izbornih jedinica, vladajućoj koaliciji to neće pomoći na budućim izborima. Kako to nije napravljeno na vrijeme, može se protumačiti kao kršenje zakona, kazao je Kosor te dodao da ova vladajuća koalicija zadnjih godina kasni u svemu, u provedbi društvenih reformi i vlastitom programu gospodarskog oporavka pa je ovo potpuno normalno za njih da kasne, ali što god da naprave, naglasio je Kosor, neće pobijediti.

Što se tiče HSLS-a, Kosor najavljuje „više nego dobar“ prolazak na predstojećim izborima, a kad je riječ o Bjelovaru, predsjednik HSLS-a je istaknuo: – Iz Bjelovara očekujemo budućeg kandidata za saborske stolice, jer u zadnjih dvadeset godina HSLS je uvijek imao saborskog zastupnika s ovog područja.

Pročitajte još