Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

20.6.2011. – Humanitarni nogometni turnir HSS-a prikupio 12 tisuća kuna

200611 hss turnir 1

Dvanaest prijavljenih ekipa i veliki broj građana odazvao se na Humanitarni nogometni turnir održan u nedjelju, 19.6.2011., čiji su organizatori bili Gradska organizacija HSS Bjelovar.

Da je humanitarnost na prvom mjestu, pokazale su i prijavljene nogometne ekipe iz Prespe, Prgomelja, Česma – Prgomelj, Troha-dil, Bjelovarski sajam, Stare Plavnice, UHDDR Bjelovar, Zvijerci, UBIDR HŽ, Gudovac I, Gudovac II i Čović Gradnja.

Za sve učesnike ekipa bio je osiguran ručak te naravno za one najbolje, pehar i zahvalnice, a najbolji su bili nogometna ekipa UHDDR BJELOVAR.

Sav prihod od turnira, a riječ je o 12 tisuća kuna, Gradska organizacija HSS Bjelovar, predat će obitelji Hmelik iz Gudovca za pomoć u liječenju njihove male Bernarde.

Osim nogometnih ekipa i građana, u humanitarnu akciju uključili su se i brojni sponzori i to: Vinarija Čačija, Vrt Sambi, Hrvatska vojska, Lovačka udruga Fazan – Gudovac, Pekara Oškera, Europek, Bjelovasrki sajam, Troha-dil, Caffe bar Gudovac, Caffe bar Big ben iz Gudovca, Vivid produkcija, Sportski plesni klub H-8, Zagrebačka pivovara i Andro-meda d.o.o. Bjelovar.

Pročitajte još