Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

10.6.2011. – GO HSS Bjelovar: Uključite se na humanitarni nogometni turnir

100611 hss

Gradska organizacija HSS Bjelovar organizira humanitarni nogometni turnir koji će se održati 19. lipnja 2011. s početkom u 9 i 30 na nogometnom igralištu u Gudovcu.

Ovo je važna informacija, kazali su predstavnici Bjelovarski HSS-a na konferenciji za novinare, ističući da je humanitarnost na prvom mjestu, a posebno kada je riječ o mladim ljudima kojima je djelić trenutka promijenio život i postavio druge prioritete.

Sva sredstva prikupljena na humanitarnom nogometnom turniru ići će za dvanaestogodišnju djevojčicu, također iz Gudovca, koja je nesretno nastradala, a novac za skupocjene terapije i rehabilitaciju teško je pronaći, kazala je predsjednica GO HSS Đurđica Ištef Benšić.

Stoga ovim putem bjelovarski HSS poziva sve građane, sve ekipe koje žele sudjelovati u humanitarnom nogometnom turniru da dođu u Gudovac 19.06.2011. te da svojim dobrovoljnim prilogom sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji.

Iz HSS-a poručuju da se sve ekipe koje se žele uključiti u akciju mogu prijaviti u GO HSS Bjelovar do 19.6.2011. godine.

Kontakt osoba:
Đurđica Ištef Benšić
098 453 891

Pročitajte još