Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Veliko srce Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar

2015 EEB za Dijanu 1

Humanitarni koncert za Dijanu, učenicu Ekonomske i birotehničke škole napunio Dom kulture.

Kako je i najavljeno, u petak 27. ožujka 2015. godine, je održan humanitarni koncert Ekonomske i birotehničke škole za učenicu Dijanu čija je kuća potpuno izgorjela. Vojo Kranželić, ravnatelj škole rekao je kako akciju podržavaju sadašnji i bivši učenici škole, kao i učenici drugih bjelovarskih škola.
– Pronašli su svi u sebi ono što je najvažnije od svega – želju da se pomogne – rekao je Vojo Kranželić prije koncerta na kojemu su nastupili recitatori, glazbenici i školski bend. Ulaz se nije naplaćivao, već je svaki posjetitelj mogao dati koliko želi. Na kraju koncerta sav prikupljen novac je predan učenici Dijani za koju je koncert i organiziran. Ovaj prekrasan primjer suosjećanja mladeži Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji na razne načine pozitivan je primjer kako buduće generacije nikoga neće ostaviti na cjedilu. Svjedočanstvo je to o velikoj humanosti i zrelosti novih generacija koje dolaze.
Dokaz je to da jednako kao što su svi skočili u pomoć poplavljenoj Slavoniji i u malim sredinama i u malim osobnim tragedijama nitko neće ostati sam. I zato nije čudno da je jedan od legendarnih simbola Hrvata licitarsko srce, srce koje pokazuje koja je naša najjača strana.

Pročitajte još