Crosst.hr

U bjelovarskoj knjižnici otvorena izložba – U knjižnici do diplome i radionica

2016 02 diploma 6 2

Trajni projekt pokrenut 2009. godine

S ciljem promocije knjižnice i njene bogate građe i kao podršku visokom obrazovanju pokrenut je projekt „U knjižnici do diplome“, a svake godine u sklopu ovog projekta organizira se i izložba završnih i diplomskih radova korisnika knjižnice. Uz sve navedeno, bjelovarska knjižnica na ovaj način olakšava korisnicima-studentima kvalitetnije i brže studiranje te povezati diplomante sa Zavodom za zapošljavanje i tržištem rada.

Osim ove izložbe, u petak je na Studijskom odjelu bjelovarske knjižnice održana i radionica samoprocjena vlastitih potencijala. Na radionici se predstavilo pet korisnika ovog programa, s naglaskom na preuzimanju odgovornosti za vlastitu karijeru i njeno samostalno usmjeravanje i izgrađivanje.

Radionica je bila besplatna, a svi polaznici mogli su si izabrati neku od izloženih knjiga ili časopisa.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.