Crosst.hr

Sjajan koncert Ad Gloriam Brassa u Društvenom domu Rovišće

ad gloriam brass rovisce 1

Zanimljivom svirkom jednog od naših najpoznatijih limenih puhačkih sastava, Ad gloriam brassa, u petak je u Društvenom domu Rovišće na najbolji mogući način započelo obilježavanje Dana Općine Rovišće.

Što sve mogu vješti prsti šestorice majstora glazbe, uvjerila se sinoć okupljena publika na koncertu Ad gloriam brass sastava u Rovišću. Riječ je o šestorici sjajnih puhača limenih instrumenata, inače akademski obrazovanih glazbenika, članova Opere HNK iz Zagreba, Simfonijskog orkestra HRT i Zagrebačke filharmonije, koji su predstavili djelić svog bogatog repertoara. Virtuoznim izvedbama na zanimljiv su način publiku proveli kroz razna glazbena razdoblja i žanrove u kojima je svatko mogao pronaći ponešto za svoju dušu.

Ovaj sjajan i za Rovišćane nesvakidašnji koncert organizirala je Vatrogasna limena glazba Predavac i Općina Rovišće uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.