Crosst.hr

Posjet malih vijećnika Vita Novi

mali vijecnici vita nova 1

Članovi Dječjeg gradskog vijeća grada Bjelovara, zajedno sa svojim voditeljicama, u srijedu 29. travnja 2015. godine, posjetili su Dom umirovljenika Vita Novu.

Mali vijećnici, svojim posjetom željeli su razveseliti štićenike Doma i upotpuniti im slobodno vrijeme zajedničkim druženjem i razgovorom. Za njih su organizirali i prirpemili kreativnu radionicu izrada eko tegli za cvijeće i mali kulturni program. Eko tegle zajedno su izrađivali od plastičnih kantica i bojali su ih akrilnim bojama. U njih su posadili cvijeće, koje im je darovala cvjećarnica „Marina“. Tegle s cvijećem darovali su štićenicima Doma, kojima nije silazio osmijeh s lica, kao niti izraz oduševljenja, a potekle su i suze radosnice.

Nakon odrađene radionice i odigrane partije pikada, koja je bila praćena veselim razgovorima, mali vijećnici, uz pomoć svojih prijatelja iz V. OŠ Bjelovar te Vanje Radičević, Kristine Lukčić i Dore Jozić pripremili su i mali kulturni program, na kojem su izveli igrokaz, recitirali poeziju i svirali flautu.

Ovaj posjet vijećnicima će ostati u lijepom sjećanju, a našim susretljivim domaćinima, štićenicima Doma, obećali smo da ih nećemo zaboraviti te da ćemo ih ubrzo opet posjetiti.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.