Crosst.hr

Otvorena izložba Umjetnik – to sam ja

umjetnik to sam ja 1a

Na Dječjem odjelu Narodne knjižnice “Petar Preradović” u Bjelovaru u utorak 9. lipnja 2015. otvorena je izložba “Umjetnik – to sam ja”.

Riječ je o izložbi koja se svake godine u lipnju mjesecu održava na Dječjem odjelu knjižnice i koja daje mogućnost mladim umjetnicima da izlože svoje kreativne radove, likovne, literarne, glazbene ali i inovativne, zabavne i prave rukotvorine. Izložbom su obuhvaćene sve osnovne škole, dječji vrtići te korisnici Dječjeg odjela knjižnice.

Na izložbu je pristiglo oko 150 radova različitih tematika. Svi koji su poslali radove došli su na otvorenje izložbe, a za svoja djela dobili su zahvalnice.

U sklopu izložbe održan je i kulturno-umjetnički program na kojem su nastupili Dječji zbor Dječjeg vrtića Bjelovar, Dječji zbor Igraonice, lutkarska skupina V. OŠ., na oboi se predstavila učenica Lana Malogorski te učenik Petar Adžam na harmonici.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.