Crosst.hr

Otvorena izložba radova malih vrtićanaca Dječjeg vrtića Bjelovar

djecja izlozba 2015 1

U Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar u srijedu 6. svibnja 2015. otvorena je izložba radova Likovne skupine Dječjeg vrtića Bjelovar. Mašta čini svašta, pa je tako u predvorju Centra radova kao u priči. Oko 40-ak djece izložilo je svoje radove. Svi radovi su malih vrtićanaca od 3 do 7 godina, a sve pod rukom voditeljice ove Likovne skupine Snježane Aušperger.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Bjelovar, Ana Lauš rekla je da su ovo posebni radovi koji nas vode u svijet mašte.

– Ovo je ideja naše pedagoginje Ines Tomić da pokažemo radove Likovne radionice Dječjeg vrtića Bjelovar, kako bi roditelji i svi posjetitelji mogli uživati kao i mi u mašti naše djece. Htjeli smo pokazati što rade djeca koja su mala, ali vrlo talentirana i kreativna. Stoga, pozivamo sve da pogledaju ovu izložbu koja će biti otvorena do 15. svibnja 2015. i da uživaju u svijetu mašte naših vrtićanaca, rekla je Ana Lauš, ravnateljica Dječjeg vrtića Bjelovar.

Za svoje radove i sudjelovanje djeca su nagrađena zahvalnicama.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.