Crosst.hr
Crosst.hr
Crosst.hr

Održana tribina profesorice Ljubice Uvodić Vranić

ljubica uvodic vranic 1

U prepunoj dvorani Studijskog odjela Narodne knjižnice Petar Preradović Bjelovar u srijedu je održana književna večer na kojoj je svoj rad i knjige predstavila prof. Ljubica Uvodić Vranić, kreatorica metode grupnog treninga menadžera za antistresni program.

Na samom početku predavanja gošća je predstavljena kao osnivačica Udruge „Petkom u pet“, a radila je i na savjetovalištu za psihološku edukaciju 2010. godine gdje je osnovala grupu mladih za unapređenje komunikacije, a proglašena je i šampionkom zdravlja u sklopu projekta ”Zagreb zdravi grad”. Često gostuje u elektronskim medijima, na radio programima, a suradnica je u brojnim časopisima.

Članica je Hrvatske psihološke komore od njenog osnutka te ima posebnu dopusnicu za rad. Održava mnogobrojne tribine, a na nedavno održanoj u Salzburgu na temu ljubav i ljubavni odnosi izjavila je, ”Ljubav je kao šah, svatko zna povući prvi potez, ali dalje treba znati.” Objavila je knjige ”Kako se dobro posvađati”, potom ”Kako se dobro pomiriti”, ”Prijatelju kako si?”, ”Glava puna (T)CUGE”, “Avantura osobne promjene”, a sve njene knjige su bestseleri.

Karakterizira ju toplina riječi, iskrenost, optimizam, rješenje za svaki problem, samouvjerenost i tako dalje. Autorica je koju treba pomno proučiti jer nikada ne govori o ničemu bez optimizma. Što nije česta osobina.

Pročitajte još