Crosst.hr

Nagrađena predstava „Čovjekov život“ na 13. BOKfestu 2015.

2015 Covjekov zivot 32

U sklopu 13. BOKfesta u četvrtak 07. svibnja izvedena je predstava „Čovjekov život“, Bjelovarskog kazališta, u izvedbi skupine Bjelokaz 2.

Riječ je o predstavi koja govori o životu čovjeka, a koji nije samo lijep i zanimljiv. Život nije samo smijeh i zabava, on je i tuga i žalost. Kroz tu priču prošao je i glavni junak predstave „Čovjekov život“, Leonida Andrejeva i redateljice Maje Fabičević.
Predstavu su izveli mladi glumci amateri Bjelovarskog kazališta koji su nedavno na Smotri kazališnih amatera Bjelovarsko-bilogorske županije osvojili nagradu za najbolju predstavu.
Bjelovarsko kazalište i predstava „Čovjekov život“ bit će predstavljena i na Jubilarnom 55. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Spomen domu u Pazinu od 8. do 10. svibnja.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.