Crosst.hr

Mate Bulić, kralj hrvatske dijaspore napravio je spektakl u Night clubu Alcatraz u Bjelovaru

mate bulic koncert 2015 1

U subotu 4. travnja 2015. godine., Mate Bulić napravio je spektakl u Night clubu Alcatraz u Bjelovaru koji je bio prepun poklonika njegove glazbe.

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika oduševio je posjetitelje. Dovoljno je bilo da Mate, stasiti hercegovac kojeg Hrvati cijelog svijeta obožavaju, podigne ruku i da posjetitelji Night cluba uglas pjevaju mnogobrojne pjesme.

Posjetitelji su se dobro zabavili, a atmosfera je bila vesela, raspjevana i prijateljska. Publika u Bjelovaru je u Mati prepoznala čovjeka iz naroda koji poštuje i voli sve ljude, a tim ozračjem odišu i sve njegove pjesme.

Mate je po struci diplomirani ekonomist. Oduvijek je isticao obitelj kao okosnicu svih vrijednosti, a ona mu je velika podrška. U ovo vrijeme najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa uputio je čestitke za svim hrvaticama, hrvatima i svim ljudima dobre volje. Matina obitelj živi u Njemačkoj, ali dobar dio godine provedu u Hrvatskoj, a odnedavno je i postao djed.

“To je poseban osjećaj, uvijek sam tu na usluzi svojim kćerima i supruzi”, rekao je Mate.

U razgovoru za naš portal Mate je istaknuo: “Ovdje sam u Bjelovaru u nepunih godinu dana već drugi put. Prilika je to da se sretnem sa svojim dragim prijateljima kojih u Bjelovaru zaista imam puno.”

Atmosfera na koncertu je bila sjajna.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.