Crosst.hr

Edukativna radionica Dječjeg gradskog vijeća Bjelovar i Društva Naša djeca Bjelovar

2015 6 dnd 2

U srijedu, 1. srpnja 2015. godine članovi Dječjeg gradskog vijeća Bjelovar, u prostorijama Društva Naša djeca Bjelovar održali su „JUICY PARTY“.

„JUICY PARTY“ dio je projekta Dječjeg gradskog vijeća Bjelovar , koje se u programu rada bavi promocijom zdravih stilova života i prevencijom ovisnosti.
U sklopu juice radionice protiv alkohola, dječji vijećnici zajedno sa svojim voditeljicama Vjeruškom Štivić i Sanjom Vranješević , svojim pričama o prvom doticaju s alkoholom sudjelovali su u edukativnoj radionici koju je vodila Minela Šporčić , predsjednica DND Bjelovar. Na spomenutoj radionici vijećnicima su se pridružile zamjenica gradonačelnika Lidija Novosel i Jadranka Matašin, koje su također, svojim pričama o svom prvom iskustvu s alkoholom, vijećnicima savjetovale, kako je bolje biti NEovisan nego narušavati svoj životni san i sprječavati mogućnost da postaneš uspješan.
Uz „Edukativnu radionicu“ vijećnici su se zabavljali uz Juicy i grickalice, te su zaključili da najbolja i najiskrenija zabava upravo je zabava bez alkohola i ostalih opijata, koji im ograničavaju osjetila, kao i ostale tjelesne funkcije. Svoje poruke o zdravom, uspješnom i NEovisnom načinu života stavili su na plakat.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.