Crosst.hr

Dan OŠ Veliko Trojstvo

trojstvo dan skole 2015 1

U petak, 22. svibnja 2015. godine, s početkom u 19 sati, u Osnovnoj školi Veliko Trojstvo održana je priredba povodom Dana škole. Tom prigodom učenici su zajedno sa svojim razrednicima, učiteljima i nastavnicima pripremili bogat kulturno-umjetnički program, kojim su proslavili Dan škole, a ujedno i pokazali kako njihova mašta, volja i ambicije ne poznaju granice.

Redom pjesme, plesa, igrokaza i recitacija razveselili su sve prisutne, koji su svojim dolaskom pružili podršku njihovom radu.

Ravnateljica škole također je sve prisutne upoznala s uspjesima učenika, koje su postizali tijekom cijele školske godine. Iako su po broju učenika mala škola, učenici te “male škole” mogu se pohvaliti s mnogobrojnim uspjesima na svima razinama natjecanja i u različitim područjima, a također ne smijemo izostaviti niti kulturno-umjetnička gostovanja na različitim manifestacijama, kao niti redovito upoznavanje javnosti o njihovim aktivnostima, o čemu brine WEBtim OŠ Veliko Trojstvo uređivanjem službene stranice škole.

Također su tom prigodom izabrali i ‘naj’ učenika škole, kojeg već tradicionalno odabiru svake godine prema unaprijed utvrđenim kriterijima o kojima brine Vijeće učenika.

Ove godine ‘naj’ učenica je Rafaela Kalfić, učenica 8. b razreda, koja je nagrađena prigodnim poklonom!

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.