Crosst.hr

Članovi Dječjeg gradskog vijeća Bjelovar posjetili bjelovarske vrtiće

2015 7 vrtici posjeti 01

Članovi Dječjeg gradskog vijeća Bjelovar, zajedno sa svojim voditeljicama Vjeruškom Štivić i Sanjom Vranješević,u utorak, 21. srpnja 2015. godine započeli su s realizacijom svoje planirane aktivnosti “Posjeti dječjim vrtićima”.

Posjetili su prvo Dječji vrtić Ciciban u Podravskoj ulici, zatim u srijedu, 22. srpnja 2015. dječje jaslice u Mihanovićevoj ulici i na kraju tjedna, u petak, 24. srpnja 2015. posjetili su istoimeni vrtić u Bachovoj ulici. Za svaki posjet, članovi DGV-a Bjelovar pripremili su različite aktivnosti, koje su provodili zajedno s veselim i susretljivim mališanima spomenutog vrtića. U Podravskoj ulici zajedno su čitali slikovnicu Maca lađarica i izrađivali vesele lađe, s najmanjima u jaslicama stvarali su balone od sapunice, a u Bachovoj ulici čitali su priču o slonu Elemeru i u dvije grupe izrađivali vlastitog šarenog slona.

Osim spomenutih aktivnosti, stvorila su se i nova prijateljstva puna dječje iskrenosti, koja će malim vijećnicima ostati dugo u sjećanju. S velikim oduševljenjem i dobrom voljom, pomažući najmanjima u svladavanju pojedinih etapa prilikom realizacije pojedinih aktivnosti, vijećnici su se vratili sjećanjem u svoja najranija djetinjstva, a kod nekih se rodila želja upravo za zanimanjem ovog smjera.

Sanja Vranješević
voditeljica DGV-a Bjelovar

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.