Crosst.hr

Čazma – Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj

2016 02 cknjiga 1 2

U akciji sakupljanja odnosno darivanja knjiga sudjelovali su Dječji vrtić „Pčelica” Čazma, Osnovna škola Čazma i Društvo „Naša djeca” Čazma.

Pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj”, u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara Čazma završila je manifestacija povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga, 14. veljače.
U akciji sakupljanja odnosno darivanja knjiga sudjelovali su Dječji vrtić „Pčelica” Čazma, Osnovna škola Čazma i Društvo „Naša djeca” Čazma.
Završna manifestacija održana je u petak, 12. veljače 2016. godine, prilikom koje su predškolci i učenici Osnovne škole Čazma donijeli knjige na poklon u Gradsku knjižnicu. Sakupljene knjige poklonjene su Udruzi udomitelja „Veliko srce” Čazma.
Za učenike prvih razreda Osnovne škole Čazma organiziran je književni susret s dječjim književnikom Mladenom Kopjarom koji im je na zanimljiv način ispričao što radi pisac te im predstavio svoje knjige.
Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji i nadamo se da smo bili u prilici obradovati djecu iz Udruge udomitelja.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.