Crosst.hr

U petak otvorenje 8. AGRO ARCE u Trilju, Bjelovar grad partner

agro arca

Na AGRO ARCA-i će se od petka 8. svibnja do nedjelje 10. svibnja predstaviti domaći i inozemni izlagači s 300-injak inovacija i proizvoda iz poljoprivrede i prehrambene industrije, među i njima bjelovarski poljoprivredni proizvođači.

Naglasak ovogodišnje sajamske manifestacije je na ulozi mladih u poljoprivredi, pa je za subotu planirana konferencija pod nazivom Mladi i poljoprivreda: iskustva i perspektive. Organizatori, Udruga inovatora Hrvatske i Grad Trilj, za sva tri dana pripremili su zanimljiv popratni program za sve uzraste, ali i bogat zabavni program za izlagače i posjetitelje.

Suorganizatori sajma su Splitsko-dalmatinska županija i Hrvatska zajednica tehničke kulture, a partneri Javna ustanova RERA SD za razvoj i koordinaciju Splitsko-dalmatinske županije, Hrvatska gospodarska komora – Komora Split, Međunarodna federacija nacionalnih organizacija inovatora, HAMAG – BICRO, Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika AGRO te YPARD Hrvatska. Suradnička institucija je Centar za certificiranje halal kvalitete. Županije partneri sajma su Virovitičko-podravska i Dubrovačko-neretvanska županija, a kao gradovi i općine partneri, sajmu se pridružio velik gradova i općina iz Hrvatske i BiH.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.