Crosst.hr

Predavanje o provjeri boniteta domaćih i stranih poslovnih partnera

2015 bonitet tvrtki 1

U zapadnim zemljama već je odavno uobičajeno da vas vaš poslovni partner provjeri prije sklapanja poslova. U tu svrhu možete angažirati tvrtku koja daje usluge provjere boniteta, a jedno predavanje o takvim uslugama održano je u srijedu u velikoj dvorani Županijske gospodarske komore. O mogućnostima takvih tvrtki govorio je direktor BonLinea Veljko Drakulić čija je tvrtka zastupnik najveće svjetske bonitetne kuće Dun & Bradstreet za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.
– Današnje predavanje ima za cilj pomoći poduzetnicima, smanjiti rizike poslovanja na domaćem i stranom tržištu. Svjedoci smo sve većeg broja blokiranih firmi i firmi u predstečajnim nagodbama. Poduzetnicima je vrlo teško naći pouzdanog poslovnog partnera.
http://www.bjelovar.info/images/uploads/2015_bonitet_tvrtki_2.jpg
– Mi kao bonitetna kuća u mogućnosti smo provjeriti poslovanje bilo koje firme. Ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijelom svijetu. Takva usluga košta od 50 eura na više, što je mala cijena za sigurnost s kime se upuštate u posao. Štete od loših poslova mogu biti daleko veće ne provjerite li na vrijeme ima li vaš poslovni partner mogućnosti za normalno poslovanje – rekao je Veljko Drakulić čija je tvrtka zastupnik najveće svjetske bonitetne kuće Dun & Bradstreet za Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.