Crosst.hr

Održan 2. eko sajam u Čazmi

2015 9 ekos 11

Prošli vikend, 12. i 13. rujna u Čazmi je održan 2. eko sajam, u balonu-dvorani na sportskim terenima, s brojnim izlagačima ekoloških proizvoda i popratnim zabavnim te edukativnim sadržajima i gastro ponudom.
Drugi eko sajam ponudio je bogatstvo plodova bilogorskog i moslavačkog kraja u čijim su okusima mogli uživati i posjetitelji sajma. Osim eko proizvoda na sajmu je održan i bogati kulturno-umjetnički program te su dodijeljene nagrade najboljim eko proizvođačima.
Ljubitelji gastro ponude mogli su uživati u gljivarskom gulašu kojeg je pripremio voditelj TZ Moslavina – Čazma, Franjo Jagatić te u pravoj juhi od buče, poznate školske kuharice i pjesnikinje, Nede Culete.
Organizatori sajma mislili su na sve, pa su tako za djecu prikazali kazališne predstave te omogućili jahanje na poni konjićima.
Na sajmu je nastupio i KUD „Šokadija“ iz Slavonskog Broda.

Organizator sajma je Udruga “Eko kultura” uz potporu suorganizatora i pokrovitelja, a 2. eko sajmom obilježili su 15 godina postojanja.

Pročitajte još

Korištenje fotografija i ostalih sadržaja s web stranice www.bjelovar.info i službenih profila na društvenim mrežama Bjelovar.info nije dopušteno bez odobrenja redakcije portala. Svako neovlašteno korištenje kršenje je autorskih i srodnih prava i i podložno je kaznenoj odgovornosti od strane autora sadržaja.